Pálinkás címke

„A pálinka hagyományos magyar gyümölcspárlat, melyet kizárólag erjesztett gyümölcscefre, gyümölcsmust vagy gyümölcsvelő lepárlásával készítenek. Általában szintén a pálinkák közé sorolják a – törvényi szempontból különálló – törkölypálinkát, amely erjesztett szőlőtörköly párlata. A pálinka, a törkölypálinka és bizonyos helyi változataik európai uniós eredetvédettséget élveznek: a „pálinka” elnevezést csak Magyarország és négy osztrák tartomány használhatja.” (Forrás: wikipédia)

A kiváló minőségű pálinka megérdemli a megfelelő megjelenést. Palackozást követően a megfelelő és esztétikus címke teszi teljessé a házi készítésű pálinka élményét. Akár szűk családi körben, akár baráti társaságban, összejöveteleken, rendezvényeken emeli a pálinka színvonalát az egyedi címkével ellátott palackozás.
Megrendelésre tetszőleges méretű és megjelenítésű pálinkacímkét elkészítünk.
Az oldalainkon szereplő árak tájékoztató jellegűek, és nem tartalmazzák a tervezés költségét. Minden esetben pontos ajánlatot adunk!

Az igények gyorsabb kielégítése és a vevőink választásának megkönnyítése érdekében terveztünk „kész” pálinkacímkékek, melyek választékát folyamatosan bővítjük. A jelenlegi választékunk:

A címkék ára tartalmazza az „egyedivé” alakítást, azaz a termelő (készítő) neve, űrtartalom, főzés vagy palackozás éve, alkoholtartalom, esetleg a rendelkezésre álló hely függvényében szlogen, egyéb szöveg elhelyezését. Megrendeléskor minden esetben tüntesse fel, hogy az „alap” címkén még milyen információt kíván megjeleníteni.